Vergoeding

Vergoeding

Fysiotherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. U dient dus aanvullend verzekerd te zijn om voor vergoeding van uw behandelingen in aanmerking te komen. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per aanvullende verzekering en zorgverzekeraar. Onze secretaresse controleert bij aanmelding uw verzekeringsgegevens.

Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar de behandelingen toch niet vergoed. De praktijk is hiervoor niet aansprakelijk. Wanneer u niet voldoende verzekerd bent gelden de tarieven zoals die aangegeven zijn op de prijslijst in onze wachtkamer en op onze website (Praktijk, kopje Tarieven).

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De nota van uw behandeling wordt rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Wij hanteren de regels van uw zorgverzekeraar met betrekking tot vergoedingen en declaraties vanuit uw basis- of aanvullende verzekering.

Voor pati
ënten onder de 18 jaar en patiënten met een chronische indicatie (conform de Chronische lijst van aandoeningen) gelden andere regels die per zorgverzekering verschillend zijn. Onze secretaresse of uw therapeut(e) kan u hierover informeren.